Safer Kids Online

AJDA PARENTAL CONTROL for Android

Danes otroci začnejo že zgodaj uporabljati splet, pri tem pa so izpostavljeni številnim tveganjem. Med drugim lahko dostopajo do njihovi starosti neprimernih vsebin, neznancem zaupajo osebne podatke ali pa jih ne ščitijo ustrezno, postanejo žrtve spletnega ustrahovanja ali se pri njih razvije odvisnost od spleta. 

 

Z rešitvijo Ajda Parental Control boste starši vzpostavili varnejše spletno okolje za vaše otroke. Otroci bodo na spletu varnejši in manj izpostavljeni spletnim grožnjam.

 

Poskrbite za varnost vašega otroka na spletu

Ajda Parental Control na otroku prijazen način ščiti otroke, ki uporabljajo pametne telefone in tablične računalnike. Ščiti jih pred neprimerno ali žaljivo spletno vsebino s popolnim blokiranjem dostopa do izbranih kategorij spletnih strani. Bolj liberalni način omogoča samo spremljanje otrokovih obiskov spletnih strani ali na zahtevo otroka, starši deblokirate aplikacije ali spletno mesto, ki je bilo prej prepovedano. Poleg tega je koristno orodje, saj lahko nadzorujete časovno uporabo aplikacij ali iger, blokirate aplikacije, ki za otroka niso primerne ali dovoljene. Časovno lahko omejite tudi socialna omrežja, ki jih vaš otrok uporablja (Facebook, Instagram ipd.). Aplikacija omogoča tudi lociranje otroka, tako ne boste nikoli v skrbeh kje se nahaja vaš otrok po šoli. Nastavite lahko tudi časovni termin in če vaš otrok določeno mesto zapusti pred tem časom, ste o tem tudi obveščeni.

 

 

Preizkusite Ajda Parental control brezplačno  

 

Številne uporabne funkcije

  • Upravljanje časa in primernosti aplikacij,
  • lokator za otroke,
  • celotna poročila o dejavnostih, ki so se dogajale na otrokovi mobilni napravi,
  • časovne omejitve za igro in zabavo,
  • nadzor neprimerne spletne vsebine,
  • nastavitev počitniškega urnika, kjer otroku omogočite daljšo uporabo telefona kot v času šole,
  • geofencing: omogoča staršem, da nastavijo območja, kjer se otrok lahko nahaja. V kolikor prestopijo to območje, stars prejme obvestilo, da je izven dovoljenega območja.

 

                                                                       

   Nadzor neprimerne               Upravljanje časa in                     Geolociranje 

      spletne vsebine                   primernosti aplikacij                        otroka

 

 

 

Zagotovite vašim otrokom varno spletno okolje z Ajda Parental Control 

Izpolnite spodnje podatke in na mail boste prejeli navodila za aktivacijo 30 dnevne preizkusne različice Ajda Parental Control.