Razvojna skupina Ajda

V podjetju Kopija-nova že 18 let razvijamo in proizvajamo lastno blagovno znamko šolskih potrebščin Ajda. Vseskozi smo strmeli, da bo vsak izdelek usklajen z učitelji, torej z njihovimi pričakovanji. Z izdelki Ajda si namreč ob doseganju odličnega razmerja med kvaliteto in ceno, prizadevamo zagotoviti najvišjo uporabno vrednost za šolarja in učitelja, da delo pri pouku poteka nemoteno. Zato, ker likovni učitelji vedo kaj od šolskih potrebščin pričakujejo, smo ustanovili Razvojno skupino Ajda, ki vključuje deset likovnih učiteljic iz področij celotne Slovenije.

 

Sodelovanje likovnih učiteljev pri razvoju šolskih potrebščin Ajda

 

Ob proizvodnji, razvoj izdelkov pomembno vpliva na končno kakovost in uporabno vrednost izdelka. S skrbnim izborom proizvajalcev, zagotavljamo visoko kakovost, z vključitvijo Razvojne skupine Ajda pa zagotavljamo visoko uporabno vrednost šolskih potrebščin Ajda. V skrbi za priporočene šolske potrebščine Razvojna skupina Ajda sodeluje pri razvoju tako, da:

 • obstoječe šolske potrebščine pregleda in si s predlogi za izboljšave prizadeva ustvariti še bolj uporaben izdelek;
 • na podlagi strokovnega znanja in izkušenj pri delu s šolarji razvije nov izdelek, pri čemer so upoštevani uporabna vrednost, kakovost in cena.

 

Pregledan, potrjen in priporočen izdelek

 

Šolske potrebščine Ajda, pregledane s strani Razvojne skupine so označene z znakom in s tem priporočene za uporabo pri likovnem pouku v slovenskih šolah.

 

               

 

Člani razvojne skupine Ajda

 1. Katja Kozjek Varl, Maribor
 2. Mihaela Pristavec Košuta, Ljubljana
 3. Mojca Benčina, Ilirska Bistrica
 4. Nataša Pibernik, Ljubljana
 5. Nina Šulin, Lenart
 6. Polona Maher, Maribor
 7. Sanja Belina, Apače
 8. Urška Juhart, Polzela
 9. Vida Cizel, Škocjan
 10. Zinka Dokl, Maribor (vodja Razvojne skupine Ajda)

 

Vprašanja in prijave

 

Za morebitna vprašanja in prijave v Razvojno skupino Ajda nam prosimo pišite na: info@kopija-nova.si.