Možnosti dostave

Naročene izdelke vam s Pošto Slovenije dostavimo prilagojeno vašim željam

V želji, da bi vam prevzem naročenih šolskih potrebščin povzročal čim manj skrbi, vam Pošta Slovenije nudi prilagojene možnosti dostave pošiljke.

 

Izberite želen način dostave Vse za šolo v paketu 

  • 24 Paketomatov Pošte Slovenije
  • 500 poštnih poslovalnic
  • 114 bencinskih servisov Petrol
  • Dostava na katerikoli izbrani naslov v Sloveniji

PAKETOMAT

Za prevzem paketa na paketomatu vam skladno s pogoji Pošte Slovenije zaračunavamo odkupnino brez naloga – ODK BN (0,73 €). Paket lahko po prejemu obvestila o dostavi v paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na najbližji pošti še pet dni.

 

Seznam Paketomatov za prevzem paketov 

 

PETROL

Petrol je s 1. aprilom 2019 začel zaračunavati nadomestilo za izročitev paketov in dodatno nadomestilo za odkupno poslovanje na prodajnih mestih BS Petrol v skladu s svojim cenikom.

Nadomestilo za izročitev paketov (0,45 EUR) in nadomestilo za odkupno poslovanje (1,05 EUR) vam bodo ob prevzemu paketa zaračunali na izbranem BS Petrol. Paket vas bo čakal na Petrolu 8 dni. 

 

Seznam Petrolovih bencinskih servisov za prevzem paketov 

 

Kako Izbrati želeno možnost dostave ob naročilu Vse za šolo v paketu?

Ob zaključku spletnega naročila lahko pri izboru načina dostave izberete prevzem na izbranem Paketomatu Pošte Slovenije ali na izbranem bencinskem servistu Petrol.

 

Moja dostava, moja izbira

S storitvijo Pošte Slovenija »Moja dostava – moja izbira« lahko v zadnjem trenutku spremenite lokacijo in datum dostave paketa, ko je ta že na poti k vam. S SMS sporočilom ali z elektronskim sporočilom boste prejeli povezavo do spletne aplikacije, kjer boste lahko izbirali med različnimi možnostmi dostave.

 

Prevzem na sedežu podjetja

Naročene izdelke lahko prevzamete tudi na sedežu podjetja Kopija-nova, Meljska cesta 56, Maribor od ponedeljka do petka med 8.00-15.00.

 

 

 

Stran 1659
Preusmeritev:
Skrij naslov
Uredi naslov
Uredi podnaslov
Uredi glavno besedilo
Pogled: 
Dodaj odsek
Prikaži stran
Izključi iz seznama nadrejenih
Izbriši stran
Dodaj slike