O piškotkih

Spletno mesto [globals,site_name] uporablja sejne in lastne piškotke za zagotavljanje delovanja storitve informacijske družbe - spletne strani. V skladu z 157. členom ZEKom-1 (Zakon o elektronskih komunikacijah, Uradni list št. 109/2012) za sejne pikoškotke, ki zagotavljajo delovanje storitve informacijske družbe, ni potrebna izrecna prilovlitev uporabnika.

 

Spletno mesto [globals,site_name] ne posreduje piškotkov zunanjim ponudnikom storitev in jih ne uporablja za prikazovanje reklamnih sporočil.

 

O piškotkih

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih spletno mesto naloži na vaš računalnik. Nekateri piškotki so nujno potrebni za delovanje spletnih strani. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih ali drugih podatkov, ki bi jih bilo mogoče uporabiti za identifikacijo uporabnika.

Uporabljeni piškotki

Spletno mesto [globals,site_name] uporablja naslednje piškotke, ki ne zahtevajo izrecnega privolenja uporabnika:

 

Vrsta Ime Namen Trajanje
sejni PHPSESSID omogočajo pravilno delovanje spletnega mesta 2 leti
lastni user_email,
user_password,
user_remember_me,
user_lang
omogočajo prijavo uporabnika v spletno mesto; shranijo se šele po uspešni prijavi do zapiranja brskalnika oz. 1 leto, če je uporabnik tako želel ob prijavi
lastni edit_email,
edit_password,
remember_me,
edit_lang
piškotki, ki omogočajo urejanje vsebine strani (samo za urednike strani) 1 leto
tehnični _gat nujno potreben piškotek za preprečevanje zlonamrenih napadov na strežnike 10 minut


Spletno mesto [globals,site_name] ne uporablja piškotkov, za katere bi bilo po ZEKom-1 (Zakon o elektronskih komunikacijah, Uradni list št. 109/2012) potrebno izrecno dovoljenje uporabnika.

 

Upravljanje piškotkov v brskalniku

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke. Veljavnost piškotkov je lahko kratkotrajna ali dolgotrajna, po poteku veljavnosti brskalnik piškotke samodejno izbriše. Uporabnik lahko vse piškotke ali piškotke za posamezno spletišče (domeno) izbriše tudi ročno ali pa uporabo piškotkov v brskalniku v celoti onemogoči. Navodila za izbris piškotkov ali onemogočitev njihove uporabe lahko najdete v sklopu pomoči vašega spletnega brskalnika. V primeru, da boste uporabo piškotkov v celoti onemogočili vam nekatere funkcionalnosti spletnih strani ne bodo delovale pravilno.

 

 

 

Stran 1086
Preusmeritev:
Skrij naslov
Uredi naslov
Uredi podnaslov
Uredi glavno besedilo
Pogled: 
Dodaj odsek
Skrij stran
Izključi iz seznama nadrejenih
Izbriši stran
Dodaj slike