NAKUP DELOVNIH ZVEZKOV IN UČBENIKOV Z BON21

 

Pri nakupu delovnih zvezkov in učbenikov lahko na www.kopija-nova.si unovčite BON21. Brez omejitve minimalne vrednosti nakupa. 

 

KAKO POTEKA UNOVČITEV BONA21 NA KOPIJA-NOVA

1. V košarico dodate željene izdelke po seznamu šole.
    Po seznamu šole izvedete naročilo delovnih zvezkov in šolskih po trebščin. 

2. V zadnjem koraku imate možnost Želim unovčiti BON21 za nakup delovnih zvezkov in učbenikov, ki jo obkljukate. 
V kolikor želite za nakup delovnih zvezkov in učbenikov unovčiti BON21 to označite v zadnjem koraku vašega naročila. 

3. Na e-naslov, ki ste ga oddali pri naročilu, boste prejeli najprej potrditev naročila v drugem e-sporočilu pa vse potrebne informacije in dokumente, ki jih je potrebno izpolniti, da se lahko BON21 unovči. 
V kolikor boste pri oddaji naročila označili unovčenje BON21, boste po oddaji naročila na vaš e-poštni naslov prejeli dve sporočili. In sicer potrditev naročila ter sporočilo, na katerem je potrebno odgovoriti z oddajo vse potrebne dokumentacije, kot bo zapisano v drugem sporočilu. 

4. Do konca dne na dan oddaje vašega naročila, je potrebno na mail bon21@kopija-nova.si poslati vso potrebno dokumentacijo. 

 

* V primeru unovčenja BONA21 na sedežu podjetja, je potrebno imeti s seboj že izpolnjene dokumente in kopijo identifikacijskega dokumenta (obe strani). Fotokopiranje dokumentov na sedežu podjetja ne bo možno. 

 

 

POTREBNI DOKUMENTI

Obvezni:

  • Kopija identifikacijskega dokumenta - osebna izkaznica ali potni list.
    Ta dokument je obvezen tudi za prenosnika bona. Primer: vnuk na katerega stari starš prenese BON21 tudi potrebuje kopijo identifikacijskega dokumenta starega starša. 
  • Izpolnjen obrazec POTRDITEV UNOVČITVE BONA (Priloga 1 – BON21).
    • obrazec za mladoletnega upravičenca podpišejo starš/zakoniti zastopnik/druga oseba, ki mu je z odločbo zaupan in zanj skrbi (rejnik, odgovorna oseba zavoda) - pooblaščena tretja oseba
    • obrazec polnoletnega upravičenca pod skrbništvom podpiše skrbnik
    • OBRAZEC MORA BITI IZPOLNJEN ZA VSAKEGA OTROKA POSEBAJ

Opcijski:

Če imate preneseni bon* potrebujete poleg zgornjih dveh obveznih  dokumentov tudi izpolnjeno in podpisano:

* V zakonu je določena  prenosljivost bona med upravičenčevimi sorodniki v ravni vrsti do drugega kolena (stari starši, starši, otroci, otroci zakonca ali zunajzakonskega partnerja, vnuki), zakonci, zunajzakonskimi partnerji, partnerji v sklenjeni ali nesklenjeni partnerski zvezi ter med otroci in njihovimi zakonitimi zastopniki, če to niso njihovi starši. Ne prenaša se med brati, bratranci, strici, sosedi, sodelavci, prijatelji itd. Bon je prenosljiv na upravičenca na podlagi te izjave. Prenosnik lahko prenese le celoten bon na upravičenega pridobitelja, ki pa mora izpolnjevati tudi pogoj stalnega prebivališča v RS na dan 13. marec 2020 (za prenos TB) oz. 30. junij 2021 (za prenos BON21). Pridobitelj bona ne sme prenesti naprej; bon se lahko prenese le enkrat.

 

V primeru, če se unovčuje BON21 drugega upravičenca, ki ima zakonitega zastopnika ali skrbnika potrebujete izpolnjen in podpisan obrazec: 

 

DODATNE INFORMACIJE

bon21@kopija-nova.si

02 6200 307

 

 

 

POMEMBNE INFORMACIJE POGOJI UNOVČITVE BON21 NA KOPIJA-NOVA d.o.o. 

BON21 se lahko unovči izključno za delovne zvezke, učbenike, knjige in gradiva za pomoč pri učenju (vadnice in slovarji).

BON21 se ne more unovčiti za šolske potrebščine in druge izdelke iz prodajnega asortimana. 

BON21 se ne more unovčiti za poštnino. 

V primeru unovčitve BONA21, plačilo s kartico ni možno. 

BON21 se lahko unovči za vsa še neplačana naročila in delno neplačana naročila (samo za odprti znesek delovnih zvezkov, učbenikov in knjig). 

Maksimalen znesek je omejen z višino doborimetja vašega BONA21. 

V primeru kasnejše reklamacije ali menjave, je možna samo menjava blago za blago. 

Boni so unovčljivi do 30. 06. 2022.

 

Več informacij: 

Finančna uprava RS