Likovna mapa

 

1 2 3      za 1., 2. in 3. razred  

4 5         za 4. in 5. razred

6 7 8 9   za 6., 7., 8., in 9. razred

√ Za vse razredne stopnje

√ Za vsa likovna področja, usklajeno z učnim načrtom 

√ Visokokvalitetni materiali

√ Vsestransko uporabna mapa

 

 

Podrobneje o izdelku 

Preberite več ...

Kolažni trojček Ajda

 

12 enostransko obarvanih, 12 dvostransko obarvanih listov in 6 obojestranskih rastrov

Trojček barvnih listov je edinstven izdelek v Slovenji, razvit v sodelovanju z Razvojno skupino Ajda, skupino likovnih učiteljev Slovenije. Združuje 12 enostransko obarvanih, 12 dvostransko obarvanih listov in 6 obojestranskih rastrov. Tako zasnovan izdelek omogoča aktivno ustvarjanje na različnih likovnih področjih. Uporabljen je 90 g papir, mat brez sijaja.

 

Podrobneje o izdelku 

Barvna lestvica papirjev

Barvni listi za kolaž Ajda

 

A3 in A4, 24 barv

 

 

24 barv enostranskih barvnih listov je izbrala Razvojna skupina Ajda, skupina likovnih učiteljev Slovenije. Uporabljen je 90 g papir, mat brez sijaja.

 

 

 

 

Podrobneje o izdelku 

Barvna lestvica papirjev

Risalni blok Ajda

 

A3, 20-listni, 140 g

20-listni risalni blok sestavlja 140 g specialni risalni, na eni strani hrapav in na drugi strani gladek papir. Risalni blok proizveden v Sloveniji je pregledala in potrdila Razvojna skupina Ajda, skupina likovnih učiteljev Slovenije.

 

 

Podrobneje o izdelku 

Risanka Ajda

 

A4, 13-listna, 140 g 

13-listno risanko sestavlja 140 g specialni risalni, na eni strani hrapav, na drugi strani gladek papir. Risanko proizvedeno v Sloveniji je pregledala in potrdila Razvojna skupina Ajda, skupina likovnih učiteljev Slovenije.

 

 

Podrobneje o izdelku 

Barvni listi 

 

42 listov, 14 barv

42 dvostransko obarvanih barvnih listov v 14 barvnih odtenkih, dimenzije 34 x 24 cm je pregledala in potrdila Razvojna skupina Ajda, skupina likovnih učiteljev Slovenije. Uporabljen je 135 g papir, mat brez sijaja.

 

 

Podrobneje o izdelku 

Barvna lestvica papirjev

Tempera barve Ajda

 

12 barv, v kovinski embalaži

Izdatnejša polnitev kvalitetnih tempera barv Ajda je v 12 ml tubah. Prenovljena barvna lestvica je popolnoma prilagojena delu v slovenskih šolah. Kakovost tempera barv je potrdila in izbor barv opravila Razvojna skupina Ajda, skupina likovnih učiteljev Slovenije.

 

 

 

Podrobneje o izdelku 

Barvna lestvica 

Vodene barvice Ajda 

 

12 barv, v kovinski embalaži

Vodenim barvicam smo dodali belo tempera barvo in čopič Ajda. Kvaliteten čopič Ajda s sintetičnimi vlakni je okrogel, velikosti št. 8 in predlagan ter potrjen s strani Razvojne skupine Ajda, skupine likovnih učiteljev Slovenije.

 

 

 

 

Podrobneje o izdelku 

Barvna lestvica 

Komplet čopičev Ajda

 

3-delni in 5-delni komplet

Kompleti čopičev so primerni za različne tehnike. Lesen ročaj nudi dober oprijem, kvalitetna in trpežna sintetična vlakna pa ohranjajo obliko ter ne izpadajo. Kakovost čopičev je potrdila in sestavo kompletov opravila Razvojna skupina Ajda, skupina likovnih učiteljev Slovenije. Komplet s petimi čopiči sestavljajo ploščati čopiči št. 10, 14, 18 in okrogla čopiča št. 6, 8. Komplet s tremi čopiči sestavljajo ploščati čopič št. 14 in okrogla čopiča št. 6, 10.

 

Podrobneje o izdelku 

Številke čopičev 5- delnega kompleta

Številke čopičev 3- delnega kompleta

Dvobarvni plastelin Ajda 

 

Črn in bel, v plastični škatli z modelirnim orodjem 

 

Na pobudo Razvojne skupine Ajda, skupine likovnih učiteljev Slovenije je na voljo dvobarvni, črno-beli plastelin. Posebej uporaben je tudi kot vezni element pri konstrukcijski gradnji. Plastelinu v plastični škatli, ki se tesno zapre, kar onemogoča izsušitev plastelina je priloženo tudi modelirno orodje brezplačno.

 

 

Podrobneje o izdelku 

Primeren za konstrukcijske izdelke 

Modelirna masa Ajda

 

Bela in terakota rjava

 

 

Kvalitetna modelirna masa je pregledana in potrjena s strani Razvojne skupine Ajda, skupine likovnih učiteljev Slovenije, ki je hkrati predlagala dodatno nalepko za zapiranje že odprte embalaže. Posebna nalepka za zapiranje omogoča, da se embalaža modelirne mase po večkratni uporabi zvije in zatesni s priloženo nalepko. Tako se modelirna masa tudi po večkratni uporabi ne izsuši in ne izgubi prvotne uporabne vrednosti.

 

Podrobneje o izdelku 

Nalepka za ponovno uporabo 

Risalno oglje Ajda

 

10- delni komplet 

 

 

Komplet risalnega oglja je sestavila Razvojna skupina Ajda, skupina likovnih učiteljev Slovenije. 10-delni komplet sestavlja osem kosov risalnega oglja v palčki debeline 6,5 in 5 mm, eno risalno oglje v svinčniku in ena gnetilna guma.

 

 

 

 

Podrobneje o izdelku 

Sestavni deli kompleta

Barvice Ajda Jumbo, veliko pakiranje

 

144 kos, 12 barv

Kvalitetne barvice Jumbo debeline 9 mm, s 4,3 mm mino. Posebej primerne barvice za 1. triado so pregledane in potrjene s strani Razvojne skupine Ajda, skupine likovnih učiteljev Slovenije. Veliko pakiranje nudi možnost ustvarjanja s 144 barvicami v 12 barvah. Barvice so hranjene v leseni škatli, z lesenim pokrovom in z 12 predali za hrambo barvic po barvah.

 

 

 

Podrobneje o izdelku 

Voščene barvice Ajda Jumbo, veliko pakiranje

 

48 kos, 12 barv

Kvalitetne okrogle voščene barvice Jumbo, premera 14 mm in dolžine 105 mm v papirnatem ovitku. Pregledane in potrjene s strani Razvojne skupine Ajda, skupine likovnih učiteljev Slovenije. Veliko pakiranje vključuje 48 voščenih barvic v 12 barvah. Barvice so hranjene v škatli iz belega kartona, s pokrovom iz kartona in z 12 predali za hrambo voščenih barvic po barvah.

 

 

 

Podrobneje o izdelku 

Flomastri Ajda, veliko pakiranje

 

48 kos, 12 barv

Kvalitetni flomastri z debelino konice 4 mm in z debelino sledi 2,5 mm so pralni. Konica je odporna in vzdržljiva. Črnilo je na vodni osnovi, kar omogoča pranje iz rok in oblačil. Barve so prekrivne in obstojne. Prezračevalni pokrovček zagotavlja pretok zraka. Flomastri so pregledani in potrjeni s strani Razvojne skupine Ajda, skupine likovnih učiteljev Slovenije. Veliko pakiranje nudi 48 flomastrov v 12 barvah. Flomastri so hranjeni v škatli iz belega kartona, s pokrovom in z 12 predali za hrambo flomastrov po barvah.

 

Podrobneje o izdelku 

Zvezki z barvnim papirjem

 

Barvna podlaga dokazano lahko izboljša učinkovitost branja.

V sodelovanju z dr. Matjažem Mihelčičem M.Sc. optometrije zasnovani zvezki z barvnim papirjem so namenjeni otrokom, ki imajo težave pri branju ali disleksijo. Zvezki Ajda z barvnim papirjem lahko dokazano izboljšajo učinkovitost branja. Ob ponudbi teh zvezkov je na voljo tudi test za izbiro pravega papirja, ki najbolje ustreza šolarju. Na voljo so črtasti, mali karo in brezčrtni zvezki, z rumenim, roza, modrim in zelenim papirjem.

 

Podrobneje o izdelku 

Preberite več...

Zvezek 2v1

 

En zvezek, dva črtovja

 

Inovativen in v Sloveniji edinstven zvezek. V enem zvezku združuje dva zvezka in sicer črtastega, 40 listov ter mali karo 40 listov.

 

 

 

 

 

Podrobneje o izdelku