Priljubljena blagovna znamka športne opreme

 

Začelo se je s preprostim ciljem narediti superiorno kratko majico. Majico, ki nudi kompresijo in namesto zadrževanja znoja v majici, le tega odvajala. Majica, ki uravnaval temperaturo telesa ter povečal preformance.

 

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1996 s strani bivšega igralca ameriškega nogometa Kevin Planka. Under Armour je začetnik v tehnoloških  oblačilih – gre za oblačila, ki so narejena tako, da športnike ohranja hladne, suhe in lahke skozi celotno tekmo, trening, tek. Tehnologija, ki stoji za Under Armour raznolikim asortimentom za moške, ženske in otroke je kompleksna ampak programi, ki so najbolj uspešni so zelo preprosti: nosi HeatGear ko je vroče, ColdGear ko je mrzlo, Compression ko je čas tekme ali treninga.

 

 Nakup izdelkov Under Armour

 

Podjetje je bilo prvo, ki je razvilo kompresijske majice. Dandanes pa se na trgu uveljavlja, kot ena najmočnejših znamk na področju, teka, treninga, košarke, ameriškega nogometa, prodira pa tudi na trga lifestyle.

 

To jim uspeva tudi s pomočjo športnikov s katerimi sodelujejo. Najbolj svetovno znani športniki so: košarkaš Steph Curry, bivši olimpijec - plavalec Michael Phelps, alpska smučarka Lindsey Vonn, golfist Jordan Spieth, podajalec pri New England Patriots Tom Brady, tenisač Andy Murry, modna ikona Gisele Bundchen ter balerina Misty Copeland.

 

Misija Under Armour-ja je narediti vse športnike boljše skozi strast, dizajn in neusmiljeno prizadevanje k inovacijam.

 

V prihajajoči sezoni je Under Armour Slovenija postal uradni opremljevalec slovenskih reprezentanc v smučarskih skokih ter opremljevalec športne opreme za reprezentanco alpskega smučanja.

 

 

        

 

       

 

 

Nahrbtniki in vrečke Under armour