Explore 2v1

Dva nahrbtnika v enem, za

kar tri načine uporabe

 

 

Explore Teen

Lahki in udobni trendovski nahrbtniki

Explore Trolley

Omogoča vleko in tako še

udobnejšo mobilnost

 

Explore Smart Trolley

Uporaben kot trolley ali kot šolska torba

 

Proizvodnja šolskih nahrbtnikov Explore temelji na 30 letnem razvoju in izkušnjah, pri čemer je vodilo za razvoj inovativnost, kombinacija kakovosti, udobja in sveži dizajn.

 

Explore šolski nahrbtniki se prodajajo po celem svetu in vključujejo pestro ponudbo ergonomskih šolskih torb, šolske nahrbtnike 2 v 1, enojne šolske nahrbtnike in številne druge izdelke za vrtec, šolo ter prosti čas. Kvalitetne ergonomske šolske torbe, namenjene za prvošolce so dodatno popestrijo licenčni motivi v svetu vodilnih nosilcev licenc, kot so Marvel, Disney in drugi.

 

 Nakup izdelkov Explore

 

Šolski nahrbtniki Explore so namenjeni otrokov v starosti med 6 in 16 let. Sestavljajo jih številne edinstvene in patentirane lastnosti, kot so npr. model šolskega nahrbtnika 2 v 1, Roll up peresnica in številne druge.

 

Za uveljavitev blagovne znamke Explore, šolski nahrbtniki nudijo odlično razmerje med kvaliteto in ceno ter najaktualnejše modele, v smislu spremljanja svetovnih trendov in lokalnega tržišča. Blagovna znamka Explore, s svojim lastniškim deležem v eni izmed najboljših tovarn za proizvodnjo nahrbtnikov na Kitajskem, omogoča edinstvene rešitve, hiter odzivni čas in konkurenčne cene. Proizvodnja je odlično opremljena z najsodobnejšo in najnovejšo razpoložljivo tehnologijo.

 

Družbi Kopija-nova d.o.o. izdelke blagovne znamke Explore zagotavlja družba Yoola Ltd, ki je v letu 2016 pridobila pravico za upravljanje blagovne znamke.

 

Šolski nahrbtniki Explore so torej rešitev, ki zagotavlja skrb za zdravje otroka, vključuje ergonomijo, cenovno ustreznost in trendovski izgled.

 

Explore trendovski nahrbtniki

 

Explore nahrbtniki 2v1