Kliknite na sliki za povečavo.

PREVETRIMO ZNANJE IZ ANGLEŠČINE 1, vaje s CD-jem

14
90

Več informacij o izdelku

Avtor: D. Fojkar, Š. Kovič, J. Čeligoj, Bedenk:
Založba: PIVEC
EAN koda: 9789616494823

Vaje so namenjene učencem in učenkam v 7., 8. in 9. razredu osnovne šole za razvijanje treh zmožnosti: slušnega in bralnega razumevanja ter pisnega sporočanja. V knjigo so vključene tudi vaje za utrjevanje jezikovnih struktur in besedišča

Knjiga obsega 100 nalog, ki so razvrščene po zmožnostih in vrstah, ob naslovu pa je zapisana tudi tema, na katero se besedilo naloge navezuje. Posebej dragocene so vaje za slušno preverjanje, saj je na spremljajoči zgoščenki 14 avtentičnih besedil, posnetih z angleškimi igralci v vrhunskem studiu AVP v Londonu.

Prednost knjige je, da navaja učenca na samostojno učenje, saj mu najprej nudi strategije reševanja nalog po posameznih zmožnostih, ki jim sledijo naloge za preverjanje znanja. Učenec nato z rešitvami na koncu knjige ugotovi, kako uspešen je bil pri svojem delu.

Knjigi je priložena tudi zgoščenka s posnetki in zapisi le-teh za reševanje nalog slušnega razumevanja. Vse vaje so pilotno preizkušene.

Najboljši pripomoček za pripravo na tekmovanja in različna preverjanja znanja ter kot dopolnilno gradivo pri poučevanju angleškega jezika v tretji triadi osnovne šole.

Oznaka izdelka: 9/596