02 2345 100

Moja košarica

Moja košarica

0,00 €
Skupaj:

Klub Ajda

Svet ugodnosti in koristnih informacij za družine s šoloobveznimi otroci

Posebni popusti pri nakupu na www.kopija-nova.si

  • Delovni zvezki
  • Šolske potrebščine
  • Šolske torbe
  • Šolski nahrbtniki
  • Peresnice

 

Ugodnosti pri partnerjih Kluba Ajda

 

Koristne in uporabne informacije za šolarja in za njegove starše

Informacije zagotavljajo strokovnjaki posameznih področij, ki vam jih predstavljamo TUKAJ.

 

 

Vpis v Klub Ajda

Prosimo, izpolnite in oddajte spodnjo prijavnico. Član Kluba Ajda postanete brezplačno in brez obveznosti, takoj po oddaji prijavnice.

 

Ste že član KLUBA AJDA? Ste se morda preselili?

Vsi člani KLUBA AJDA, ki so vpisani z vašim elektronskim naslovom (e-mailom), so prikazani na naslovu www.kopija-nova.si/racun. Njihove podatke lahko sami urejate, da bodo kar se da natančni, saj vam le tako lahko pošiljamo natančne informacije.

 

 

> Varovanje osebnih podatkov

 

 

S kompletom za zabavno učenje bodo lahko otroci krepili svoje znanje tudi doma. Komplet vsebuje sestavljanko z motivom prikupnih čebeljih junakov Lili in Bineta ter kodo za trimesečno uporabo spletnega portala www.lilibi.si.

 

 

Postanite del družine SKB. Med nas ste vabljeni vsi, z vsemi željami in potrebami, sanjami in resničnimi situacijami, idejami in vprašanji. Ob zamenjavi banke vam pripada posebna ponudba s super prihranki:http://www.skb.si/osebne-finance/paketi/zamenjajte-banko

 

 

Starši pogosto razmišljamo, kako poskrbeti za varnost naših otrok. Da bo odločitev lažja, smo pripravili nekaj nasvetov o tem, kako izbrati primerno nezgodno zavarovanje.

 

 

A ni super, da lahko počitnice izkoristiš za to, da počneš nove stvari in takšne, ki te najbolj veselijo? Jaz bom poleti kar veliko kuhala in tako bom pospravila 2 muhi na en mah! Kuhala bom, ker mi je to res zabavno, pa še energijo za vse druge stvari, ki jih rada počnem, bom dobila s hrano.