Klub Ajda

Aktualni članek

Je že tako, da je obdarovanje otrok za starše posebno zadovoljstvo. Ko načrtujemo obdarovanje, komaj čakamo, da bomo videli tisti veseli obraz in navdušenje ob »uporabi« našega darila.

 

Zato v tokratnem prispevku profesorica Mojce Klugn namenja vsem Miklavžem, Božičkom in Dedkom Mrazom naslednje besede: "Želim si, da bi otroke obdarovali po pameti in upoštevali katerega od nasvetov, ki sem jih ob tej priložnosti pripravila za vas. "

 

Strokovne vsebine za starše šolarjev in dijakov

 

Z vstopom v šolo za šolarja in starša zgodijo številne spremembe. Obseg obveznosti in pričakovanj se poveča, prostega časa je manj, a hkrati je to začetek novega zanimivega obdobja. Šolarji navežejo nove prijateljske vezi, izkusijo in spoznavajo novosti ter se skozi različne izkušnje učijo za življenje.

 

Ob šolskih obveznostih se šolarji posvečajo obšolskim dejavnostim in druženju s prijatelji ter spoznavanju okolja v katerem živijo. So vedoželjni novega znanja in izkušenj, in vedno pripravljeni na nove izzive.

 

Izzivi, dileme in druge bolj ali manj zahtevne situacije nas spremljajo vse življenje. Pomembno je, da ima vsakdo v teh trenutkih na voljo uporabne in koristne informacije, ki so mu v pomoč pri iskanju rešitev in odgovorov. Skupaj z našimi strokovnimi sodelavci Kluba Ajda se vseskozi trudimo, da pripravljamo aktualne članke s področja vzgoje, igre, higiene, ustvarjanje, preživljanja prostega časa, različnih tehnik učenja in branja. Članki so razvrščeni v rubrike in so na voljo TUKAJ.