Do zdaj nam je uspelo zbrati:

 

Pomagamo na poti do znanja

Skupaj z vami, našimi cenjenimi kupci, želimo tudi letos pomagati, da bo vstop v novo šolsko leto brezskrben za čim več šolarjev. Zato že drugo leto zapored izvajamo projekt Šolska akcija.

 

Cilj šolske akcije je zbiranje donacij za nakup delovnih zvezkov in šolskih potrebščin za šolarje iz socialno ogroženih družin.

 

Kako lahko pomagate?

Ob naročilu delovnih zvezkov in šolskih potrebščin po seznamu vaše šole tukaj, lahko po svojim zmožnostih donirate poljuben znesek in sicer 1 € ali 5 €, oziroma znesek po izbiri, ter tako prispevate v sklad za nakup šolskih kompletov za šolarje.

 

Za oddajo donacije, je v sklopu naročila na voljo posebno polje, ki ga v postopku oddaje naročila ni mogoče spregledati.

V sodelovanju s šolami

V Kopija-novi že 27. leto sodelujemo z vsemi slovenskimi šolami, ki jih bomo tudi letos povabili k sodelovanju v projektu Šolska akcija. S pomočjo socialne službe na vsaki posamezni šoli, ki se bo pri

javila v projekt, bomo zagotovili, da bo vsak paket delovnih zvezkov in šolskih potrebščin, plačan iz prejetih donacij, prišel v prave roke.

 

Skupaj z vami nam bo uspelo, da bo vstop v šolsko leto 2022/23 brezskrben za čim več slovenskih šolarjev.

 

Partnerja projekta

 

         

 

Medijski partner

 

 

 

 

Pravilnik o organizaciji in izvedbi Šolske akcije

 

 

 

 

 

 

Naročilo po seznamu vaše šole