RollJet

Poleti v šolo z ROLLJET-om, najhitrejšo torbo v mestu!

 

RollJet spremeni pot do šole in nazaj v zabavno in živahno dogodivščino! Izkušnja vožnje z Rolljetom je res edinstvena. Tri kolesa na skiroju zagotavljajo maksimalno stabilnost med vožnjo. Uporaba je lažja kot pri klasični rolki in bolj praktična kot pri šolskih nahrbtnikih na kolesih. Gre za nov hibrid z veliko različnimi funkcijami, ki združuje na eni strani potrebe šolarja po prenašanju šolskih torb in ostalih šolskih potrebščin in na drugi strani potrebe po športni aktivnosti. V šoli se lahko skiro preprosto zloži in spremeni v nahrbtnik ali torbo na kolesih. Rolljet lahko stoji tudi sam – lepo zložen in oprt na dve kolesci in tačko. Zavzame izjemno malo prostora in se ga lahko postavi praktično kamorkoli.

 

 Nakup RollJet torbe

 

 

V skrbi za boljše počutje šolarja

Inovativna torba na skiroju, namesto šolarja odpelje težo šolskih knjig v šolo in tako varuje njegovo hrbtenico pred nepotrebnimi obremenitvami. RollJet poskrbi tudi za telesno aktivnost šolarja, ki je še kako pomemben vidik zdravega načina življenja, ki mu sledimo na vsakem koraku. Šolar se tako že na poti v šolo ogreje in nadiha svežega zraka in tako šolski dan začne poln energije in elena. Po pouke se lahko šolska torba sname in je odličen športni rekvizit za popoldanske športne aktivnosti s prijatelji. 

 

 

Vsestranska uporaba RollJeta

Rolljet M je namenjen mladim, zahtevnim uporabnikom. Zdrži obremenitve, ki jih številni podobni izdelki ne bi prenesli. Prožna deska je ojačana s steklenimi vlakni in se lahko primerja z najboljšimi rolkami. Brezskrbna vožnja na "kulskem" skiroju v družbi prijateljev je res nekaj posebnega. Zahvaljujoč prožni deski je vožnja zabavna, saj je primerna za izvajanje mega trikov, ki bodo navdušili  vaše prijatelje. Z RollJetom je čakanje v koloni ali na avtobus, preteklost. Cilj je tako dosegljiv hitreje. RollJet je čisto pravi transformer! V nakupovalnem središču ali v šoli se v nekaj sekundah spremeni v torbo na kolesih. Na grobih terenih pa se do konca zloži in uporabi kot nahrbtnik. 

 

 

 

Varen in okolju prijazen transport

Uživanje v brezskrbni vožnji z zabavnim in okolju prijaznim RollJetom. Za čim bolj varno vožnjo ima RollJet poleg vzdržljive konstrukcije na voljo tudi zavoro na zadnjem kolesu in ročke, ki zagotavljajo maksimalno dober oprijem. Ena od tistih lastnosti Rolljeta, ki ga postavljajo daleč pred konkurenco, je tudi izredno majhen radij zavoja – ta znaša le 1,45 m.

 

Rolljet M je primeren za uporabnike s težo do 100 kg in višino do 180 cm.

 

Kvalitetna in vsestransko uporabna torba

Rolljet D je ekskluzivna torba, izdelana iz najboljših materialov in za najzahtevnejše uporabnike. S štirimi žepi in vgrajenim organizatorjem za drobnarije nudi možnost za urejeno shranjevanje in prenašanje pisal, pametnih telefonov, drobiža ali MP3 predvajalnika, torej vsega kar potrebujete delo, šolo, šport ali zabavo. Različne barvne kombinacije so primerne tako za odrasle, ki radi izberejo umirjen poslovni videz, kot za otroke, ki želijo imeti torbo v svoji najljubši barvi. Prostornina torbe je 25 l. 

 

Model RollJet D je opremljen z najboljšimi zadrgami in udobnimi, podloženimi naramnicami. Ojačan ročaj zagotavlja odličen oprijem in možnost zanesljivega prenašanja torbe tudi v roki. Notranjost torbe je delno pregrajena in zaščitena z gladko podlogo.

 

 

Povsem zložljiv - lahko se uporablja kot skiro, nahrbtnik, torba z izvlečnim ročajem ali skiro s torbo. 

Tri kolesa zagotavljajo maksimalno stabilnost.

Zaradi prožne deske je vožnja zabavna in primerna za izvajanje mega trikov. 

Višina krmila se nastavi poljubno.


25L prostornine, 1 glavni notranji žep, 3 zunanji žepi, 1 stranski žep mreža za pijačo.