02 2345 100

Moja košarica

Moja košarica

0,00 €
Skupaj:

Prijavite se

Izkoristite prednosti, ki jih imate kot prijavljen uporabnik:

  • Vaše podatke si zapomnimo, da vam jih ni potrebno vedno znova vpisovati. Brez skrbi, vaše podatke skrbno varujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam.
  • Opozorimo vas na ugodnosti, ki so vezane samo na vaš elektronski naslov, da jih ne bi pozabili izkoristiti.

Prijava

Izberite, če si naj brskalnik zapomni vaše geslo, da se vam ni potrebno vedno znova prijavljati. Ne uporabljajte te opcije na javnih računalnikih.

Nastavitev gesla

Če ne poznate svojega gesla, ali pa ga le želite spremeniti, lahko tukaj nastavite novo geslo.

Da vam gesla ne bi mogel nastaviti kdorkoli, smo vam na vaš elektronski naslov poslali varnostno kodo, ki jo morate vpisati ob nastavitvi novega gesla.

 

Izberite, če si naj brskalnik zapomni vaše geslo, da se vam ni potrebno vedno znova prijavljati. Ne uporabljajte te opcije na javnih računalnikih.

Pošljite mi varnostno kodo

Varnostno kodo vam bomo poslali na vaš elektronski naslov. Prepisati jo boste morali v naslednje okno, v katerem boste nastavili tudi novo geslo.

 

Veljavnost varnostne kode je 24 ur. Po tem času lahko zahtevate novo varnostno kodo.

 

Prepričajte se, da ste vpisali pravilen elektronski naslov oz. številko kupca, sicer vam varnostne kode ne bomo mogli poslati.

 

Izberite uporabnika

Elektronski naslov, s katerim ste prijavljeni, je veljaven elektronski naslov pri več kot enem kupcu. Prosimo, izberite kupca, ki ga želite prijaviti.

Založništvo

BREZ SKRBI OB VSTOPU V PRVI RAZRED

BREZ SKRBI OB VSTOPU V PRVI RAZRED

založba: KOPIJA-NOVA, avtorji: Polonca Legvart, prof. pedag.
Ob vstopu v prvi razred smo posebej za starše prvošolcev pripravili ta vodnik. Na osnovi 29-letnih izkušenj pri delu s prvošolci in na osnovi 25-letnega objavljanja nasvetov za prvošolce ta vodnik združuje najpomembnejše informacije ob pričetku šolanja vašega otroka.
Redna cena:
12,00 €
Zaloga neznana
Oznaka izdelka: 89/100
Imate promocijsko kodo? Kliknite za vpis.