POSTANITE OBRAZ NAŠE DRUŽINE!

 

Iz majhne družine Kopija-nove, ki je nastala leta 1995, je skozi vsa ta leta zrasla večja, tesno povezana in pristna družina. Ker pa imamo že od nekdaj željo po še večji družini, smo se odločili, da jo tokrat še dodatno razširimo. Zato vas vabimo, da posnete del naše družine!

 

Preden pa si podamo roke, je prav, da nas tudi bolje spoznate. Če nas seveda še ne spremljate zadnjih 27 let, odkar kujemo pot najbolj enostavnemu in dostopnemu načinu nakupa delovnih zvezkov in šolskih potrebščin. Vse po seznamu šole.

 

 

 

 

 

Ko ste vi na počitnicah, mi ….

 

za vas pridno pripravljamo pakete delovnih zvezkov in šolskih potrebščin, za novo šolsko leto. Trudimo se, da vam izdelkov ni potrebno iskati po trgovinah, kajti mi smo tu za vas, da vam prihranimo čas in poskrbimo za brezskrben začetek šolskega leta.

 

Namreč storitev »Vse za šolo v paketu«, ki jo izvajamo v tesnem sodelovanju z vsemi osnovnimi in srednjimi šolami iz vse Slovenije, omogoča nakup neposredno po seznamu šole, ki so ga pripravili učitelji vašega šolarja.

 

 

Zaupanje v družini je za nas ključnega pomena

 

Tako kot vsako leto smo tudi v lanskem letu uskladili in pripravili več kot 7.500 popolnih seznamov za vseh 452 osnovnih šol in za 127 srednjih šol v Sloveniji. V ponudbo smo vključili več kot 3.502 obveznih in dodatnih gradiv ter skoraj 2.000 šolskih potrebščin preverjene kvalitete, priznanih blagovnih znamk. Naši storitvi zaupa iz leta v leto vse več staršev in veseli smo, da smo tako postali eden izmed vodilnih ponudnikov učnih gradiv in šolskih potrebščin v Sloveniji.

 

 

Naša družina je manjšina, vi ste naša večina.

 

Glavno vodilo in cilj, h kateremu stremimo v našem podjetju, je skrb za popolno in kvalitetno ponudbo ter skrb za vaš brezskrben začetek novega šolskega leta.  Da je vaše poletje brez dodatnih skrbi okrog šole in da se lahko popolnoma posvetite vaši družini.

 

Želimo si družini prijazno izkušnjo, zato se bomo še bolj potrudili izboljšati našo storitev in vam biti na voljo takrat, ko nas boste potrebovali.

 

 

Naša zgodba je vaša zgodba in vaša zgodba je naša zgodba!

 

Naše zgodbe brez vas ne bi bilo, zato vas vabimo, da se predstavite še vi in postanete del naše družine.

 

Povejte nam, kako preživljate prosti čas z družino, kaj najraje počnete skupaj, kako praznujete prvi in zadnji šolski dan, ... Opišite nam svojo zgodbo, opremite jo s fotografijo vaše družine in postanite obraz našega podjetja! Vaše predloge pričakujemo vse do 30. aprila, ko bomo skupaj s strokovno komisijo izbrali, kdo bo postal obraz našega podjetja in pomemben član naše Kopija-nova družine.

 

 

 

IŠČEMO NASLEDNJE TIPE DRUŽIN, KI BODO POSTALE
OBRAZ KOPIJA-NOVE: 

Družino z enim
šoloobveznim otrokom

Družino z dvema 
šoloobveznima otrokoma

Družino s tremi 
ali več šoloobveznimi otroki

Kot obraz našega podjetja boste sodelovali v različnih marketinških kampanjah, ki se bodo pojavljale na trgu. In vse to ne bo zaman. Izbrane družine bomo namreč nagradili z lepimi in bogatimi nagradami: