Pogosta vprašanja

DELOVNI ZVEZKI

Ali imate v ponudbi vse učbenike in delovne zvezke za vse predmete v osnovni šoli in srednji šoli?

V ponudbi imamo vse delovne zvezke in učbenike za vse osnovne in srednje šole, ne glede na razredno stopnjo ali letnik, ki ga vaš šolar ali dijak obiskuje.

 

Ali lahko vrnem napačno naročen delovni zvezek ali učbenik?

V kolikor delovni zvezek in učbenik ni ovit v samolepilno folijo, popisan ali opremljen z nalepkami, ga lahko vrnete. Poštnino v tem primeru krijete sami. Rok za vračilo gradiva je 14 dni od datuma prevzema paketa.  

 

Ali lahko vrnem delovni zvezek ali učbenik, kljub temu, da je ovit v samolepilno folijo?

V primeru, da je gradivo ovito s samolepilno folijo, gradiva ni mogoče vrniti.

 

Ali lahko reklamiram delovni zvezek ali učbenik s tiskarsko napako?

Žal ste prejeli gradivo s t.i. tiskarsko napako. Na naslov Kopija-nova d.o.o., Meljska cesta 56, 2000 Maribor pošljite omenjeno gradivo skupaj s kopijo računa. Po prejemu reklamiranega gradiva, vam bomo poslali novo gradivo.

 

Ali lahko reklamiram komplet delovnih zvezkov sestavljen iz večih delov, saj sem prejel dva enaka dela?

V tem primeru na naslov Kopija-nova d.o.o., Meljska cesta 56, 2000 Maribor pošljite napačen del delovnega zvezka skupaj s kopijo računa. Po prejemu reklamiranega dela, vam bomo poslali pravi izvod gradiva.  

 

Ali je možno kupiti ovitke za vse delovne zvezke?

Nudimo vse dimenzije ovitkov za vsa učna gradiva, ki so v uporabi v Sloveniji. Ovitki so iz kakovostnega PVC materiala, ki je obstojnejši od klasičnih ovitkov in hkrati ne zamegli platnice.

 

Zakaj na seznamu za 1., 2. in 3. razred ni delovnih zvezkov?

Delovni zvezki za 1. triado so financirani s strani Ministrstva za znanost, izobraževanje in šport., zato jih starši ne kupujete. Za dobavo poskrbi vaša šola.