02 2345 100

Moja košarica

Moja košarica

0,00 €
Skupaj:
Koristni nasveti

Zakaj šolske potrebščine Ajda?

Že15 let razvijamo v Sloveniji, v podjetju Kopija-nova


Oglejte si brošuro "Kakovostne šolske potrebščine Ajda"

 

V podjetju Kopija-nova smo pri opravljanju storitve organizirane oskrbe z delovnimi zvezki in šolskimi potrebščinami pred več kot 15 leti zaznali, da tržišče nudi šolske potrebščine nesorazmerne kvalitete in cene. To je pri nas vzbudilo potrebo, da šolarjem in njihovim staršem ponudimo šolske potrebščine visoke kakovosti, po sprejemljivi ceni ter da pri tem v največji možni meri odpravimo zaznane pomanjkljivosti obstoječih izdelkov na slovenskem trgu.

 

Temeljijo na znanju pridobljenem v 20. letih prodaje šolskih potrebščin

Na področju prodaje šolskih potrebščin v Sloveniji delujemo že več kot 20 let.  V tem obdobju se na področju šolskih potrebščin vseskozi izpopolnjujemo tako iz vidika poznavanja izdelkov na trgu kot iz vidika izkušenj pri prodaji šolskih potrebščin. To nam daje trdne temelje pri razvijanju izdelkov in oblikovanju prodajnega programa šolskih potrebščin Ajda.

 

So rezultat znanja in priporočil slovenskih šolnikov

Pri opravljanju organizirane oskrbe z delovnimi zvezki in šolskimi potrebščinami smo v stalnem stiku s slovenskimi šolniki. Njihovo poznavanje šolskih potrebščin za nas predstavlja dodaten argument pri razvoju šolskih potrebščin Ajda. Že razvite šolske potrebščine Ajda pa pri šolnikih tudi konstantno preverjamo in jih na tej osnovi tudi konstantno posodabljamo.

 

Zagotavljajo Sloveniji prilagojene izdelke, zaradi rednega dela s šolami in slovenskimi šolami

Šolske potrebščine Ajda razvite po priporočilih slovenskih šolnikov zagotavljajo izdelke, ki poudarjajo natančno tiste atribute, ki so pomembni za delo slovenskih šolarjev, po pričakovanjih in zahtevah njihovih slovenskih učiteljev.

 

Zagotavljajo kakovostne izdelke, ob rednem prejemanju povratnih informacij s strani šolnikov, staršev in otrok

Šolske potrebščine Ajda so torej premišljeno razviti izdelki, ki zagotavljajo popolno uporabnost. Seveda pa izjemen poudarek namenjamo tudi kakovosti izdelkov. Tako ob prejemanju povratnih informacij s strani šolnikov, otrok in njihovih staršev, skrbimo za optimalno kvaliteto izdelkov, ki zagotavlja, da so šolske potrebščine Ajda tudi zelo vzdržljivi izdelki ob upoštevanju različnih dejavnikov. Tako z gotovostjo poudarjamo odlično razmerje med uporabno vrednostjo, kvaliteto in ceno šolskih potrebščin Ajda.

 

Zagotavljajo sodobne izdelke, ob rednem spremljanju svetovnih trendov

Pri proizvodnji šolskih potrebščin Ajda se zelo trudimo ponuditi izdelek, ki je tudi privlačen na pogled in s karakteristikami, ki šolske potrebščine Ajda postavljajo ob bok svetovno priznanim blagovnim znamkam.

 

Kje kupiti šolske potrebščine Ajda?

Šolske potrebščine Ajda so na voljo TUKAJ in vseh poslovalnicah Mueller drogerij po Sloveniiji.

 

Ko govorimo o šolskih potrebščinah iz nas govorijo izkušnje.

 

Vam je kaj znano - radirka ne radira, ampak razmaže, barvice se lomijo, kolaž papir ima vedno manj barv, s šestilom pa po nekaj mesecih uporabe ne morete več narisati kroga? Takšnih izdelkov smo se pri Kopiji - novi izogibali že od samega začetka.

 

Blagovna znamka Ajda je znak za kakovostne izdelke po ugodni ceni. Mnogi se boste vprašali kako je to mogoče - visoka kakovost in nizka cena. Skrivnost je v skrbnem izboru izdelkov Ajda in  v njihovem razvoju v sodelovanju s proizvajalci in učitelji.

Potrebščine, razvite v sodelovanju z učitelji

Da bi znali ločiti zrno od plevela, smo se povezali z učitelji. Skupaj z njimi smo si zamislili idealne izdelke, ki ustrezajo potrebam učencev in kakovostnim zahtevam učiteljev. Kakovost novih izdelkov so najprej preverili učitelji in šele po prestanem preizkusu smo jih uvrstili v blagovno znamko Ajda. Dobili smo kakovostne izdelke, ki vam jih ponujamo po zelo ugodnih cenah. Izbiramo izdelke po meri učencev, učiteljev in denarnic.

Dobra kakovost po ugodni ceni – kako je to mogoče?

Ugotovili smo, da na našem tržišču nekaterih izdelkov primerne kakovosti enostavno ni ali pa so ti bistveno predragi. Poiskali smo proizvajalce, ki so bili pripravljeni takšne izdelke izdelati po ugodni ceni. Nekatere proizvajalce smo našli na čisto drugi strani sveta, izognili smo se vsem posrednikom pri prodaji in tako dosegli ugodno ceno.

Družini Ajda dodajamo vedno nove izdelke

Družina Ajdinih izdelkov se vsako leto veča, zato smo prepričani, da jih boste opazili. Da so izdelki Ajda res kakovostni, se lahko prepričate že po opisih in video predstavitvah, kjer smo podrobneje predstavili prednosti in funkcionalnosti šolskih torb ter nekaterih potrebščin pod našo blagovno znamko Ajda. Oglejte si jih in ugotovili boste, da se izdelki lahko pohvalijo s funkcionalnostmi, za katere niste niti vedeli, da obstajajo.

 

In naj vas cena ne zavede: pri izdelkih Ajda nikoli ne dvomite v kakovost. Res nikoli. Poiščite jih in vedeli boste, zakaj ste z nami vedno korak spredaj.

 

* Sedaj so vam šolske potrebščine Ajda bližje kot kadarkoli prej - najdete jih na policah poslovalnic Müller po vsej Sloveniji.

 

Blagovna znamka Ajda je znak za kakovostne izdelke po ugodni ceni. Mnogi se boste vprašali kako je to mogoče - visoka kakovost in nizka cena. Skrivnost je v skrbnem izboru izdelkov Ajda in  v njihovem razvoju v sodelovanju s proizvajalci in učitelji.

 

Kakšna je razlika med Ajdo in drugimi znamkami šolskih potrebščin?

Nekateri proizvajalci uporabljajo čedalje slabše materiale, da dosežejo nizko ceno. In uspeva jim. Vendar so ti vedno cenejši izdelki tudi vedno manj kakovostni. Zato se pogosto zgodi, da radirke ne radirajo ampak razmažejo, da barvice ne barvajo temveč se lomijo, kolaž papir ima vedno manj barv, nalivno pero pa ne zdrži niti eno šolsko leto. Takšnih izdelkov smo se pri Kopiji - novi izogibali že od samega začetka.

 

V čem je garancija dobre kakovosti in ugodne cene?

Ugotovili smo, da na našem tržišču nekaterih izdelkov primerne kakovosti enostavno ni ali pa so ti bistveno predragi. Da bi znali ločiti zrno od plevela, smo se povezali z učitelji. Skupaj z njimi smo si zamislili idealne izdelke, ki ustrezajo potrebam učencev in kakovostnim zahtevam učiteljev. Nato smo poiskali proizvajalce, ki so bili pripravljeni takšne izdelke izdelati po ugodni ceni. Nekatere proizvajalce smo našli na čisto drugi strani sveta, izognili smo se vsem posrednikom pri prodaji in tako dosegli ugodno ceno.

 

Kakovost novih izdelkov so najprej preverili učitelji in šele po prestanem preizkusu smo jih uvrstili v blagovno znamko Ajda. Dobili smo kakovostne izdelke, ki vam jih ponujamo po zelo ugodnih cenah. Nekatere izdelke smo preizkusili tudi sami, skupaj z našimi otroci. Najboljše smo pridružili Ajdi. Izbiramo izdelke po meri učencev, učiteljev in denarnic.

 

Družini Ajda smo dodali nove izdelke

Družina Ajdinih izdelkov se vsako leto veča, zato smo prepričani, da jih boste opazili. Da so izdelki Ajda res kakovostni, se lahko prepričate že po opisih in video vsebinah iz serije Kako prepoznati kakovost šolskih potrebščin, kjer smo za primerjavo uporabili prav kakovostne potrebščine pod blagovno znamko Ajda. Oglejte si jih in ugotovili boste, da se izdelki lahko pohvalijo s funkcionalnostmi, za katere niti vedeli niste, da obstajajo. In naj vas cena ne zavede: pri izdelkih Ajda nikoli ne dvomite v kakovost. Res nikoli. Poiščite jih in vedeli boste, zakaj ste z nami vedno ...korak spredaj.

 

Sedaj so vam šolske potrebščine Ajda bližje kot kdajkoli prej - najdete jih na policah poslovalnic Müller po vsej Sloveniji.