02 2345 100

Moja košarica

Moja košarica

0,00 €
Skupaj:
Video predstavitve izdelkov iz naše ponudbe

Trendovske torbe Explore 2 v 1

 

30 letne izkušnje proizvodnje pohodniških in alpinističnih nahrbtnikov so v Izraelskem podjetju Modan koristno uporabili za oblikovanje šolskih torb znamke Explore namenjene najstnikom.

 

Torbe Explore vključujejo nekatere edinstvene značilnosti in patente. Takšen primer je tudi šolska torba 2 v 1. Ta predstavlja idealno rešitev in prilagoditev raznoliki razporeditvi ur in predmetov na šolskem urniku. Ko učenec potrebuje veliko gradiv uporabi in napolni celotno torbo. Sestavljena je iz treh glavnih prekatov, sprednjim žepom z všitki za drobne potrebščine (pisala, ključe, itd.) ter dvema stranskima žepoma. Kakor hitro se pojavi možnost, da učenec potrebujejo manj stvari ali lahko nekaj gradiv pusti v garderobni omarici, torbo s pomočjo srednje zadrge loči na dva samostojna nahrbtnika.

Iz šolske torbe dva praktična nahrbtnika

Sprednji nahrbtnik ima ojačano hrbtišče in naramnice za prenašanje lažjih stvari. Uporaben je tudi v prostem času in pri različnih športnih aktivnostih. Nekateri modeli imajo zato na zunanji strani nameščene tudi nastavljive trakove za prenašanje lažjih športnih rekvizitov.

 

V primeru, da bi želeli poslušati glasbo preko telefona ali mp3 predvajalnika le-tega namestite v torbi in skozi odprtino na vrhu nahrbtnika napeljete slušalke.

Kakovostni materiali in anatomsko hrbtišče

Glavni del nahrbtnika ima anatomiji najstnikove hrbtenice prilagojeno hrbtišče. Ker se najstniki potijo več kot majhni otroci, je hrbtišče zasnovano drugače - kanali za kroženje zraka so v vzdolžni obliki oblazinjeni s hitro sušečimi materiali in dodatno prekriti z mrežo, ki preprečuje potenje.

 

Naramnice so široke, da se teža čim bolj razporedi na ramena in ostalo telo ter zračne, da se učenec pod njimi ne poti. Odpira in zapira se z močnimi zadrgami največjega svetovnega proizvajalce zadrg YKK z 80-letno tradicijo proizvodnje. Torba je izdelana iz vrhunskih materialov, uporabljena je najsodobnejša tekstilna tkanina, ki je na notranji strani prevlečena z vodoodbojno plastjo. Za močno trpežnost in obstojnost barv je material na zunanji strani premazan v treh slojih. Po potrebi lahko torbo tudi umijete s hladno vodo in gobico, tako bo tudi ob koncu šolskega leta videti kot nova.

 

Vse torbe Explore so za boljšo vidljivost učenca v prometu opremljene s odsevnimi trakovi na vseh straneh.

 

Šolska torba Explore 2 v 1 je posebej priročna za aktivne šolarje, saj dobite dva nahrbtnika, ki jih po želji in potrebi ločite oz. združite. V kakovost materialov in izdelave smo tako prepričani, da nudimo leto dni garancije ob nakupu.