02 2345 100

Moja košarica

Moja košarica

0,00 €
Skupaj:
Video predstavitve izdelkov iz naše ponudbe

Šilček Ajda

 

Ponosni smo, da vam lahko predstavimo nekoliko neobičajen šilček Ajda. Vas zanima kaj je na tako preprosti šolski potrebščini neobičajnega? Pa preverimo nekaj zanimivih lastnosti:

  • vsestranska uporabnost: ošili lesena pisala različnih debelin in oprijemov; površina ošiljenega dela bo gladka, kot da bi jo zbrusili z brusnim papirjem,
  • neha šiliti, ko je konica tankega pisala ošiljena: ko konica doseže pravo dolžino in pride do roba zapore, boste v roki občutili, da ni več pritiska in slišali boste, da je rez v globino lesa tišji; ker ni odvečnega šiljenja, barvice in svinčnike uporabljate dalj časa in tudi šilček ima daljšo dobo uporabnosti,
  • mehanizem za odstranjevanje odlomljenih konic: kadar se konica pisala odlomi, ni več potrebno iskati ostrega predmeta, samo dvignete pokrov šilčka in potisnete navzgor plastični nastavek ter odlomljeno konico stresete v posodico.

 

Še praktičen nasvet: ker lahko posodico za zbiranje ostankov šiljenja zaprete v obe smeri, višji del nastavite na tisti strani, ki jo pogosteje uporabljate.

 

Uporaba šilčka Ajda je res preprosta, šiljenje tanjšega lesenega pisala se ustavi, ko je pisalo ošiljeno, mehanizem za odstranjevanje konic pa omogoča nemoteno delo, prav tako pa je šilček primerne velikosti za prav vse modele šolskih peresnic.