02 2345 100

Moja košarica

Moja košarica

0,00 €
Skupaj:
Video predstavitve izdelkov iz naše ponudbe

Ortopedske torbe Ajda Modan

 

30 letne izkušnje proizvodnje pohodniških in alpinističnih nahrbtnikov so v Izraelskem podjetju Modan koristno uporabili za oblikovanje šolskih torb znamk Modan in Explore.

 

Najboljša torba se vedno prilagaja anatomski zgradbi otrokovega hrbtišča. Zato je ortopedska šolska torba Modan trenutno najbolj napredno oblikovana torba na svetu s patentiranim sistemom vzmetenja in patentiranim 3D anatomsko oblikovanim hrbtiščem.

Hrbtišče iz štirih slojev

Struktura hrbtišča je izdelana iz 4-ih slojev. Zunanji je narejen z zračnimi blazinami, prekrit z mrežo in oblikovan tako, da vpija vlago ter nudi maksimalno udobje. Oblikovani so zračni kanali za lažji pretok zraka. V spodnjem delu vsebuje ortopedsko blazino s sistemom vzmetenja za maksimalno podporo hrbtenici.

Sledi oblazinjen sloj, ki je malo trši in služi blaženju morebitnih udarcev ob uporabi. Zadnja stran je posebno oblikovana s pomočjo lahkega aluminijastega okvirja. Četrti sloj je podstavek, ki ščiti vsebino in hrbtišče torbe.

 

Naramnice so prilagojene otroškim ramenom. So široke, nedrseče in oblazinjene z zračno mrežo, da se otrok pod njimi ne poti in da se teža udobno razporedi. Posebno oblikovane naramnice so nastavljive tudi na zatilju (ne samo po dolžini), da se torba popolnoma prilagaja otrokovi rasti. Če je učenec nižje rasti, se preprosto zategneta pasova ob zatilju in torba bo pravilno nameščena. Za boljšo vidljivost so vzdolž naramnic vstavljeni odsevni trakovi.

 

Za maksimalno stabilnost torbe sta hrbtišče in trdno dno pod kotom 90 stopinj. Dno torbe je iz trpežnega materiala s štirimi čepki, ki ščitijo torbo pred vlago in umazanijo. Samostoječa torba omogoča lažje dvigovanje in iskanje potrebščin. Odlikujejo jo močne zadrge največjega svetovnega proizvajalce zadrg YKK z 80-letno tradicijo proizvodnje.

 

Torba je izdelana iz vrhunskih materialov, uporabljena je najsodobnejša tekstilna tkanina, ki je na notranji strani prevlečena z vodoodbojno plastjo, modno tkana na Dobby statvah z unikatnim geometrijskim vzorcem. Za močno trpežnost in obstojnost barv je material na zunanji strani premazan v treh slojih. Tako bo torba tudi ob koncu leta videti kot nova.

 

Posamezni modeli so oblikovani s patentirano 3D sliko ali s posebnimi zvočnimi in svetlobnimi efekti. V ponudbi so številni motivi priljubljenih risanih in športnih junakov, ki jih učenci občudujejo zaradi njihovih izjemnih lastnosti, poguma, spretnosti, znanja in dosežkov.

Poskrbljeno tudi za varnost

Ortopedska šolska torba Modan je na vseh straneh opremljena z odsevnimi trakovi za večjo varnost v prometu. Izdelana je iz vrhunskim materialov, napredno oblikovana s sistemom vzmetenja in 3D anatomsko oblikovanim hrbtiščem za maksimalno udobje in popolno prilagoditev otrokovemu hrbtišču.

 

V kakovost materialov in kakovost izdelave smo tako prepričani, da nudimo 3 leta garancije.

 

V primeru, da otroka v šolo in domov ne vozite z osebnim avtomobilom, vam priporočamo nakup vozička za šolske torbe Modan. Torbo na voziček enostavno pritrdite z elastično vrvico, ki jo napeljete skozi ročaj torbe. Kolesa so uležajena, da vleka ni naporna. Otrokovo hrbtenico pa razbremenite za več kilogramov, ki bi jih sicer dnevno prenašal.