02 2345 100

Moja košarica

Moja košarica

0,00 €
Skupaj:
Video predstavitve izdelkov iz naše ponudbe

Anatomske torbe Ajda

 

Od vseh potrebščin, ki jih boste v letošnjem letu kupili je šolska torba med najpomembnejšimi. Za otroka je pomemben videz torbe, žive barve in risani junaki, ki jih občuduje zaradi njihovih sposobnosti in znanja, za vas pa predstavljamo tudi materiale in lastnosti, ki so potrebni za udobno in praktično uporabo torbe ter zdravo hrbtenico.

Izredno lahka torba iz kakovostnih materialov

Anatomska šolska torba, namenjena najmlajšim učencem, je samostoječa, s trdnim plastičnim dnom in tehta le 990 g.  Anatomsko oblikovano hrbtišče daje dobro oporo otrokovi hrbtenici po vsej dolžini. Izdelano je iz hitro sušečih se materialov, ima več kanalov za dober pretok zraka, prekrito je z mrežico, ki preprečuje potenje. Naramnice so nastavljive po dolžini, široke in oblazinjene, da se teža porazdeli s čim manj pritiska na ramena in vrat. Na vrhu torbe je ročka za dvigovanje, ki je primerne velikosti za otroško dlan. Na sprednji strani je mačje oko, dodani so tudi odsevni trakovi za boljšo vidljivost učenca v jutranjih urah in mraku.

 

Na vsaki strani torbe se nahajata še dva manjša žepa z zatezno vrvico, ki preprečuje izgubo predmetov. Vanje vstavite lažje stvari (npr. copate ali papirnate robčke). Pokrov, se v celoti odpre in omogoča dobro vidljivost v notranjost torbe, na notranji strani pokrova lahko v okence vstavite šolski urnik ali list z imenom in priimkom učenca. Da lažje najde predmete v torbi sta v notranjosti dva prekata, večji vsebuje dve pregradi za lažjo razporeditev predmetov v torbi. Manjši sprednji prekat je namenjen lažjim potrebščinam, npr. peresnici ali geometrijskemu priboru.

 

Torba je zelo lahka, njene zunanje mere omogočajo naravno gibanje tudi najmlajšim in najmanjšim učencem. Izdelana je iz vodoodpornih materialov živih barv, ki na soncu ne zbledijo. Torbe so na voljo v različnih motivih, primernih za najmlajše.