02 2345 100

Moja košarica

Moja košarica

0,00 €
Skupaj:
Kako prepoznati kakovost šolskih potrebščin?

6. del: Copati (Kako prepoznati kakovost šolskih potrebščin?)

V šestem delu iz serije "Kako prepoznati kakovost šolskih potrebščin" vam predstavljamo kriterije, katerim morajo zadostiti kvalitetni šolski copati.

 

 

 

 

Tako kot za udobno in kvalitetno hojo potrebujemo ustrezno obutev, ne smemo pozabiti tudi na kvaliteto šolskih copat, katere učenci nosijo več ur dnevno. Le-ti so lahko narejeni iz tekstila, usnja ali kombinacije obojega.

 

Kakovostni šolski copati in natikači Ajda so narejeni iz usnja, saj je ta material čvrst, mehak in elastičen, predvsem pa diha in vpija znoj ter prepušča vodne hlape in zrak. Kvaliteto copat določa tudi kakovost usnja. Usnje nižje kakovosti je hitreje hladno na dotik in se težje segreva. Visokokakovostni materiali pa se sami prilagajajo na temperature okolice in telesa.

 

Usnjeni copati Ajda so slovenski proizvod, izdelani so iz pravega usnja govejih kož, in sicer tako zgornji del kot tudi vložek oz. steljka, ki je v stiku s telesom. Podplat je trislojen, sestavljen iz usnja, vmesnega polnila in gume, ki ne drsi in ne pušča sledi. V copatih Ajda noga diha in ohranja telesno temperaturo, enostavni so za vzdrževanje in nego, saj jih lahko umijemo z vlažno krpo. Ugodna cena pa je v razmerju s kakovostjo izdelka.

 

 

Oglejte si še ostale video vsebine iz omenjene serije. Najdete jih tukaj.