02 2345 100

Moja košarica

Moja košarica

0,00 €
Skupaj:
Kako prepoznati kakovost šolskih potrebščin?

2. del: Šolske torbe (Kako prepoznati kakovost šolskih potrebščin?)

V drugi video vsebini iz serije "Kako prepoznati kakovost šolskih potrebščin" vam predstavljamo šolske torbe.

 

 

 

 

Če bi vas vprašali, kakšna bi naj šolska torba bila, bi se zagotovo strinjali z odgovorom "udobna in trpežna".

 

Kaj pa sploh je potrebno, da je le-ta udobna?

Predvsem,

  • da je višina torbe v razmerju z višino otroka ter
  • udobne naramnice, kar pomeni, da so široke, zračne in oblazinjene.

 

Naramnice pri torbah znamke Ajda so nastavljive na dveh mestih, zgoraj in spodaj - iz preprostega razloga: naramnice so lahko močne, a še bolj je pomembno, da se prilegajo, predvsem ob vratnem delu hrbtišča, ne pa na robovih ramen. Le-te pa niso podložene in močne samo pri torbah za mlajše učence, temveč tudi za učence v višjih razredih.

 

Ostale prednosti šolskih torb Ajda so tudi:

  • anatomsko oblikovano hrbtišče za optimalno porazdelitev teže. Je oblazinjeno in ZRAČNO, tako da se otrok tudi v vročih dneh ne poti pri nošnji torbe.
  • Teža torb iz naše ponudbe se giblje od 700 do 935 gramov, in s takšno težo spadajo med zelo lahke.
  • Imajo volumen z več prekati, da predmeti ne poskakujejo. Priporočamo, da pri polnjenju torbe najprej zapolnite hrbtni prekat.
  • Pri nahrbtnikih, kjer sta dva združena v enem, lahko glede na količino gradiv nosite oba ali samo enega.

 

Naše torbe so izdelane iz trpežnih, zračnih in vodoodpornih materialov, ki na sončni svetlobi ne zbledijo, torba pa je opremljena z dvojno jumbo zadrgo, debeline 10 mm. Z odsevniki na vseh straneh je poskrbljeno za varnost učencev v prometu. Imajo močan, enojni ročaj za dvigovanje ter plastične noge za odlaganje na tla.

 

Če želite otroka razbremeniti, lahko torbo z elastično vrvico enostavno pritrdite na voziček z uležanimi gumiranimi kolesi. Vožnja ne bo naporna in glasna, s teleskopskim ročajem pa se tudi prilagodi višina.


Šolska torba se lahko tudi poškoduje. V tem primeru vedite, da je na naše torbe dana garancija do treh let. V kolikor zaznate poškodbo prej kot v tem času, se z reklamacijo obrnite na naše podjetje, ki vam bo priskočilo na pomoč.

 

Torbe Ajda so torej ne samo udobne, trpežne, moderno zasnovane, najvažneje je, da je kakovost le-teh v optimalnem razmerju z ugodnimi cenami.

 

 

Oglejte si še ostale video vsebine iz omenjene serije. Najdete jih tukaj.