explore-peresnice-2019-1260x300.jpg
explore-peresnice-2019-1260x300.jpg

Trendovski nahrbtniki Explore

Stran 1246
Preusmeritev:
Prikaži naslov
Uredi naslov
Uredi podnaslov
Uredi glavno besedilo
Pogled: 
Dodaj odsek
Skrij stran
Izključi iz seznama nadrejenih
Izbriši stran
explore-trendovski-nahrbtniki.jpg
explore-trendovski-nahrbtniki-1.jpg
kn-www-2019-0009-layer-11.png
explore-peresnice-2019-1260x300.jpg
Dodaj slike

Trendovski nahrbtniki 

 

Proizvodnja šolskih nahrbtnikov Explore temelji na 30 letnem razvoju in izkušnjah, pri čemer je vodilo za razvoj inovativnost, kombinacija kakovosti, udobja in sveži dizajn.

 

Explore šolski nahrbtniki se prodajajo po celem svetu in vključujejo pestro ponudbo ergonomskih šolskih torb, šolske nahrbtnike 2 v 1, enojne šolske nahrbtnike in številne druge izdelke za vrtec, šolo ter prosti čas. Kvalitetne ergonomske šolske torbe, namenjene za prvošolce so dodatno popestrijo licenčni motivi v svetu vodilnih nosilcev licenc, kot so Marvel, Disney in drugi.

 

 Nakup izdelkov Explore

 

Šolski nahrbtniki Explore so namenjeni otrokov v starosti med 6 in 16 let. Sestavljajo jih številne edinstvene in patentirane lastnosti, kot so npr. model šolskega nahrbtnika 2 v 1, Roll up peresnica in številne druge.

 

Za uveljavitev blagovne znamke Explore, šolski nahrbtniki nudijo odlično razmerje med kvaliteto in ceno ter najaktualnejše modele, v smislu spremljanja svetovnih trendov in lokalnega tržišča. Blagovna znamka Explore, s svojim lastniškim deležem v eni izmed najboljših tovarn za proizvodnjo nahrbtnikov na Kitajskem, omogoča edinstvene rešitve, hiter odzivni čas in konkurenčne cene. Proizvodnja je odlično opremljena z najsodobnejšo in najnovejšo razpoložljivo tehnologijo.

 

Družbi Kopija-nova d.o.o. izdelke blagovne znamke Explore zagotavlja družba Yoola Ltd, ki je v letu 2016 pridobila pravico za upravljanje blagovne znamke.

 

Šolski nahrbtniki Explore so torej rešitev, ki zagotavlja skrb za zdravje otroka, vključuje ergonomijo, cenovno ustreznost in trendovski izgled.

 

 

Kje kupiti šolske nahrbtnike Explore?

 

image5 image5  
     
     

Explore trendovski nahrbtniki 

 

 

 

 

explore-smart-trolley-1.png
explore-trolley.png
explore-teen.png
explore-2v1.png
explore-student.png
explore-mnenje-strokovnjaka.png
explore-logo-black.png