klubajda-www-glava-1.jpg
klubajda-www-glava-1.jpg

Klub Ajda

Stran 1317
Preusmeritev:
Prikaži naslov
Uredi naslov
Uredi podnaslov
Uredi glavno besedilo
Pogled: 
Dodaj odsek
Prikaži stran
Izključi iz seznama nadrejenih
Izbriši stran
klubajda-www-glava-1.jpg
Dodaj slike

Svet ugodnosti in koristnih informacij za družine s šoloobveznimi otroki

Z vstopom v šolo za šolarja in starša zgodijo številne spremembe. Obseg obveznosti in pričakovanj se poveča, prostega časa je manj, a hkrati je to začetek novega zanimivega obdobja. Šolarji navežejo nove prijateljske vezi, izkusijo in spoznavajo novosti ter se skozi različne izkušnje učijo za življenje.

 

Ob šolskih obveznostih se šolarji posvečajo obšolskim dejavnostim in druženju s prijatelji ter spoznavanju okolja v katerem živijo. So vedoželjni novega znanja in izkušenj, in vedno pripravljeni na nove izzive.

 

V klubu Ajda so tako na voljo vsebine iz različnih področij in prepričani smo, da bo vsak našel nekaj zase, tako šolarji kot starši.

 

Z včlanitvijo v Klub Ajda boste deležni tudi ugodnosti, s katerimi vas bomo razveseljevali skozi celo leto. Le kdo si ne bi želel, posebnih popustov pri nakupu delovnih zvezkov in šolskih potrebščin ter ugodnosti partnerjev kluba Ajda, ki čakajo na vas?

 

Posebni popusti pri nakupu na www.kopija-nova.si 

Ponudba šolskih potrebščin in delovnih zvezkov, ki jih vaš otrok potrebuje za izpolnjevanje šolskih obveznosti je popolna in zelo raznolika.

 

Člani Kluba Ajda bodo tako deležni posebnih popustov pri nakupu: 

  • delovnih zvezkov,
  • šolskih potrebščin,
  • šolskih torb,
  • šolskih nahrbtnikov in
  • peresnic.

 

Ugodnosti pri partnerjih Kluba Ajda

Klub Ajda že vrsto let uspešno sodeluje s podjetji iz različnih panog, ki so tako ali drugače povezani s potrebami družin z šoloobveznimi otroki. Z roko v roki tako pišemo uspešno zgodbo, v katero so vključeni tudi člani Kluba Ajda. Skupaj s partnerji se skozi celo leto trudimo, da vam ponudimo veliko različnih ugodnosti v povezavi s šolo in s preživljanjem prostega časa.  

 

Koristne in uporabne informacije za šolarja in za njihove starše 

Izzivi, dileme in druge bolj ali manj zahtevne situacije nas spremljajo vse življenje. Pomembno je, da ima vsakdo v teh trenutkih na voljo uporabne in koristne informacije, ki so mu v pomoč pri iskanju rešitev in odgovorov. Skupaj z našimi strokovnimi sodelavci Kluba Ajda se vseskozi trudimo, da pripravljamo aktualne članke s področja vzgoje, igre, higiene, ustvarjanje, preživljanja prostega časa, različnih tehnik učenja in branja. Članki so razvrščeni v rubrike in so na voljo TUKAJ.

 

strokovni-sodelavci.jpg
prijava.jpg
koristne-informacije.jpg