O nas

 

 

Stran 1612
Preusmeritev:
Skrij naslov
Uredi naslov
Uredi podnaslov
Uredi glavno besedilo
Pogled: 
Dodaj odsek
Skrij stran
Izključi iz seznama nadrejenih
Izbriši stran
Dodaj slike

Strokovnjak za prodajo delovnih zvezkov in šolskih potrebščin

Od leta 1995 družba Kopija-nova izvaja storitev Vse za šolo v paketu, organizirano oskrbo z delovnimi zvezki in šolskimi potrebščinami. Storitev se izvaja v tesnem sodelovanju s slovenskimi osnovnimi in srednjimi šolami ter se ob tem nenehno razvija in prilagaja, da je uporabnikom prijazna in uporabna.

 

Proizvajalec lastne blagovne znamke kakovostnih šolskih potrebščin Ajda

Od leta 2002 družba Kopija-nova razvija in skrbi za proizvodnjo lastne blagovne znamke šolskih potrebščin Ajda. Popolna ponudba kakovostnih šolskih potrebščin se razvija in nadzira v sodelovanju s strokovnjaki in slovenskimi učitelji ter starši šolarjev, ki te šolske potrebščine redno uporabljajo.

 

 

Distributer šolskih potrebščin, šolskih torb in šolskih nahrbtnikov

Od leta 2013 družba Kopija-nova distribuira in trži šolske potrebščine, šolske torbe in šolske nahrbtnike zastopanih lastne blagovne znamke ter zastopanih blagovnih znamk v sklopu trgovskih sistemov ter tako omogoča dostopnost izdelkov.

 

Nagovor direktorja

 

Pozdravljeni,

 

»Vse za šolo na enem mestu zbrano, ni treba nikamor, vzem` si ga lagano,« je letošnje sporočilo našega ambasadorja, Challeta Salleta.

 

Veseli me, da bomo z letošnjim letom že 24-ič skupaj zakorakali v šolske klopi. Veliko vas je, ki nam  zaupate, in s tem sporočate, da smo na pravi poti.

 

Kljub temu se vsako leto trudimo biti še boljši. Redno skrbimo za našo ponudbo, da je ta za vas kvalitetna in cenovno ugodna. Pri tem dajemo velik poudarek šolskim potrebščinam Ajda, katere razvijamo v sodelovanju z učitelji, ter stalni skrbi za kakovost in cenovno dostopnost le-teh. Da bo prodajni program za vas kar se da pester, smo mu dodali nahrbtnike priznanih blagovnih znamk, linijo šolskih potrebščin Challe Salle in novo šolsko kolekcijo Lepa afna.

 

Da bo nakup za vašega šolarja in tudi  za vas enostavno in prijetno opravilo, smo v sodelovanju z učitelji in šolami pripravili sezname delovnih zvezkov in šolskih potrebščin po posameznih razredih za vse šole v Sloveniji. Tako vam omogočamo nakup Vse za šolo v paketu kar na naši spletni strani, pri čemer lahko izkoristite ugodnosti v kompletu in si za vašega šolarja vse potrebno zagotovite najhitreje in najenostavneje.

 

Mi bomo poskrbeli, da bo vaš paket dostavljen na vaš dom pravočasno, pred začetkom šolskega leta oz. kot pravi naš Challe Salle:

 

»Zarad` nakupa ne krajšajte dopusta, na dom dobite vse do 20. avgusta.«

 

Lepe počitnice vam želim.

 

 

 

Andrej Krampl

Ustanovitelj in direktor: Kopija-nova d.o.o.