SKUPAJ ZA ŠOLARJE V STISKI!

 

Mesec december je čaroben mesec. Je mesec okrašenih jelk, mesec obdarovanja, mesec upanja in dobrih želja. Žal pa ne za vse. Marsikdo še bolj potrebuje pomoč kot kadarkoli prej. 

 

V želji, da obdarimo čim več šolarjev z našimi barvicami Ajda trend in jim tako narišemo tudi kakšen nasmeh na obraz, smo združili moči s podjetjem Müller Slovenija in dobrodelno organizacijo Anina zvezdica.

 

Pripravili smo posebno akcijo, kjer ob nakupu*  Ajda Trend barvic (12 barvic), naše podjetje v sodelovanju z Müller Slovenija ene Ajda Trend barvice (12 barvic) podari dobrodelni organizaciji Anina zvezdica. 

 

POMAGAJ TUDI TI - Z NAKUPOM AJDA TREND BARVIC! 

 

*Akcija velja samo ob nakupu Ajda Trend barvic v vseh poslovalnicah Müller po Sloveniji.  

SKUPAJ ZA ŠOLARJE V STISKI!

 

Akcija Skupaj za šolarje v stiski, ki smo jo v mesecu decembru 2020 organizirali v sodelovanju z Müller Slovenija in dobrodelno organizacijo Anina zvezdica, je uspešno zaključena.

 

Želja, da obdarimo čim več šolarjev z našimi barvicami Ajda trend in jim tako narišemo tudi kakšen nasmeh na obraz, se nam je uresničila. Dobrodelni organizaciji Anina zvezdica smo tako podarili 650 barvic Ajda trend. 

 

HVALA, KER STE POMAGALI Z NAKUPOM AJDA TREND BARVIC!

 

 

Pomagali ste z nakupom šolskih potrebščin Ajda

 

V Kopija-novi si že 25 let prizadevamo po najboljših močeh pomagati socialno ogroženim. Zavedamo se namreč, da nakup šolskih potrebščin za družino predstavlja velik finančni zalogaj.

 

Zato smo združili moči z Anino zvezdico. Del denarja, zbranega od prodanih šolskih potrebščin Ajda, smo v Kopija-novi namenili za nakup šolskih potrebščin, ki jih je Anina zvezdica podarila tistim, ki potrebujejo pomoč.

 

Svet je majhen, vse je mogoče … in to je šele začetek

 

Anina zvezdica je 100% transparentna dobrodelna organizacija.

 

 

     

 

     

6.000 šolskih potrebščin Ajda za 500 pomoči potrebnih šolarjev

 

Naša dobrodelna akcija z Anino zvezdico je več kot uspešno zaključena.                        

Za šolsko leto 2020/21 smo poskrbeli za 500 šolarjev, ki jih je Anina zvezdica oskrbela s 6.000 kosi šolskimi potrebščinami Ajda.