hitro naročanje
za vas znova
v maju 2014

Ajda svetuje:

Ajdini nasveti za učenje

Ajda svetuje - video
Prejšnji nasvet Prejšnji nasvet
domov  « Ajdini nasveti za učenje  Kako izbrati šolsko torbo? »

Zakaj šolske potrebščine Ajda?

Ajda - sinonim za kakovost po ugodni ceni

 

Blagovna znamka Ajda je znak za kakovostne izdelke po ugodni ceni. Mnogi se boste vprašali kako je to mogoče - visoka kakovost in nizka cena. Skrivnost je v skrbnem izboru izdelkov Ajda in  v njihovem razvoju v sodelovanju s proizvajalci in učitelji.

 

Kakšna je razlika med Ajdo in drugimi znamkami šolskih potrebščin?

Nekateri proizvajalci uporabljajo čedalje slabše materiale, da dosežejo nizko ceno. In uspeva jim. Vendar so ti vedno cenejši izdelki tudi vedno manj kakovostni. Zato se pogosto zgodi, da radirke ne radirajo ampak razmažejo, da barvice ne barvajo temveč se lomijo, kolaž papir ima vedno manj barv, nalivno pero pa ne zdrži niti eno šolsko leto. Takšnih izdelkov smo se pri Kopiji - novi izogibali že od samega začetka.

 

V čem je garancija dobre kakovosti in ugodne cene?

Ugotovili smo, da na našem tržišču nekaterih izdelkov primerne kakovosti enostavno ni ali pa so ti bistveno predragi. Da bi znali ločiti zrno od plevela, smo se povezali z učitelji. Skupaj z njimi smo si zamislili idealne izdelke, ki ustrezajo potrebam učencev in kakovostnim zahtevam učiteljev. Nato smo poiskali proizvajalce, ki so bili pripravljeni takšne izdelke izdelati po ugodni ceni. Nekatere proizvajalce smo našli na čisto drugi strani sveta, izognili smo se vsem posrednikom pri prodaji in tako dosegli ugodno ceno.

 

Kakovost novih izdelkov so najprej preverili učitelji in šele po prestanem preizkusu smo jih uvrstili v blagovno znamko Ajda. Dobili smo kakovostne izdelke, ki vam jih ponujamo po zelo ugodnih cenah. Nekatere izdelke smo preizkusili tudi sami, skupaj z našimi otroci. Najboljše smo pridružili Ajdi. Izbiramo izdelke po meri učencev, učiteljev in denarnic.

 

Družini Ajda smo dodali nove izdelke

Družina Ajdinih izdelkov se vsako leto veča, zato smo prepričani, da jih boste opazili. Da so izdelki Ajda res kakovostni, se lahko prepričate že po opisih in video vsebinah iz serije Kako prepoznati kakovost šolskih potrebščin, kjer smo za primerjavo uporabili prav kakovostne potrebščine pod blagovno znamko Ajda. Oglejte si jih in ugotovili boste, da se izdelki lahko pohvalijo s funkcionalnostmi, za katere niti vedeli niste, da obstajajo. In naj vas cena ne zavede: pri izdelkih Ajda nikoli ne dvomite v kakovost. Res nikoli. Poiščite jih in vedeli boste, zakaj ste z nami vedno ...korak spredaj.

 

Sedaj so vam šolske potrebščine Ajda bližje kot kdajkoli prej - najdete jih na policah poslovalnic Müller po vsej Sloveniji.

© 2012 Kopija Želvic  - nova a Ajda moja nakupovalna košarica hitro naročanje

Kopija - nova d.o.o.

Meljska cesta 56

2000 Maribor

 

telefon: 02 / 2345 100

info@kopija-nova.si

 

O podjetju

Naslov, kontakt, TRR, DŠ …

 

izdelava strani: lahkotnost.si

 

oblikovna zasnova: visual3x

Podporne strani

Novice

Kako prepoznati kakovost šolskih potrebščin?

Natečaj Pobarvaj svojo torbo 2013

Brkate dogodivščine s Filipom Flisarjem

O podjetju

Pogoji poslovanja

360° animacije šolskih potrebščin

Počitniški utrinek 2013

Šolske potrebščine

Učbeniki in del. zvezki

Za naše partnerje

Za šole

Za osnovne šole

Za srednje šole

Forum

Za papirnice

Za knjižnice

Ponudba kakovostne samolepilne folije za zaščito knjig

urejanje strani

Emka, emka.si, emka, Mladinska knjiga, Office 1, DZS, Državna založba Slovenije

Emka, emka.si, emka, Mladinska knjiga, Office 1, DZS, Državna založba Slovenije
naročanje ni mogoče